C-SS - azaz Citterio Sound System

Ma nyitotta meg kapuit az Orgatec, az év legnagyobb irodabútor kiállítása Kölnben.
A legjelentősebb gyártók itt vonultatják fel friss fejlesztéseiket és próbálnak egymás fölé kerekedni újdonságaikkal. Mindenkinek van valami a tarsolyában, amivel igyekszik elkápráztatni a közönséget és a konkurenciát. Az általunk képviselt cégek is jelen vannak a kiállításon, közülük most a Citterio egyik újdonságát mutatjuk be.
 

A C-SS valójában egy modul rendszerű hangelnyelő kabin, amelyet a legkorszerűbb hangelnyelő építőelemekből állíthatunk össze tetszőleges méretben és különféle nyílászárókkal. A funkciónak megfelelő berendezési tárgyakkal tárgyaló, internet pont, telefon- vagy video konferencia terem, pihenő sarok vagy oktató terem céljára is kialakítható.


http://www.citteriospa.com/wp-content/uploads/2016/01/citt_web_css_02.jpg

C-SS can be used for any type of interior where acoustic correction become necessary: office and hotel foyers, public areas, meeting rooms, classrooms, internet points, break areas, etc.
 
A doboz önhordó (szabadon álló), így az egyterű irodák bármely pontján elhelyezhető, áthelyezhető és átalakítható a legkülönbözőbb hangelnyelő fokozatoknak megfelelően.

http://citteriospa.com/wp-content/uploads/2016/01/citt_web_css_03.jpg
 
The C-SS system consists of modular free-standing elements made of high-performing noise absorption technical materials, specifically designed to create surfaces with varying sound absorption degrees.
 
A boxok LED-es fényforrásokkal valamint saját klímaberendezéssel is elláthatók. A hangelnyelő panelek nem tartalmaznak mérgező anyagokat és tűzállóak.

http://citteriospa.com/wp-content/uploads/2016/01/citt_web_css_07.jpg 

The panels’ materials are non-toxic, fire-resistant and free from residues.

Elegáns, könnyed, átlátható és gazdaságos.

Ajánljuk figyelmébe ezt a kis filmet, amely felvillant néhány kialakítási lehetőséget a sok közül.
Katalógus megtekintése itt.
 
A termék szériagyártása már folyik, Magyarországra is rendelhető. 30 napos határidővel tudjuk szállítani.

Témakör: