Hírek

Az ESTEL felkészülten várja a koronavírus következtében megváltozó igényeket

A fertőzésektől való félelem jelentősen átalakítja az irodai szokásokat, a berendezésekkel szemben támasztott igényeket. A csoportos munkahelyek közé elválasztó panelek épülnek, az eddig zsúfolt nagy tárgyalókba egyre kevesebb szék kerül, az egyterű irodákban több lesz a paraván, nagyobb igény várható az üvegfalas térelválasztásra, a kilincs nélküli automata ajtókra. Egyre többen akarnak félre vonulni, magányosan dolgozni, ezért megnő a home office jelentősége. Ezekre a megoldásokra mutat példát az ESTEL hírlevele.

MILANI hírlevél - 2020. március

Az olaszországi koronavírus helyzet megkövetelte, hogy Észak-Olaszországban - reméljük csak rövid időre - bezárjanak a gyárak. Így történt ez a MILANI-val is.
Az élet azonban nem áll meg, ezért a fejlesztések folyamatosak. Legújabb hírlevelük a tárgyaló terek berendezésére kifejlesztett PEOPLE ülőbútor családdal foglalkozik, amelynek minden eleme alacsony és magas háttámlával is kapható.
Ez maga a privát élettér újraértelmezése.
Fotelek, kanapék, kompozíciók: sok megoldással rendelkező ülőbútor család. Az egyedi íróasztallal ellátott POD változat kiválóan alkalmas várakozó és tárgyaló funkciójú terek berendezésére, garantálva a nyílt terű környezetben szükséges adatvédelmet is. A felszereltség minden igényt ki tud elégíteni, a minőség továbbra is garantált (5 év garancia!).
A hírlevél megtekinthető itt.

Frezza & Emmegi a 2018-as Orgatec kiállításon

A 2018-as, Kölnben rendezett Orgatec bútorkiállításon az egyik legnagyobb bemutatótérrel rendelkező olasz társaság az általunk képviselt Frezza - Emmegi vállalatcsoport volt. A nagy terület egyben széles választékot is jelentett az újdonságokat illetően. Így szinte az iroda minden funkciójában hoztak valami újdonságot, amelyekről ez a képes összefoglaló bőséges információval szolgál.
További tájékoztatás e-mailben : info@f-studio.hu , vagy telefonon: +36 1 375 8309.

18 új ülőbútor családdal köszöntötte 2018-at a MILANI

Megjelent a MILANI 2018. évi katalógusa, amely átfogó képet ad a teljes ülőbútor-palettáról, a bőséges szövetválasztékról közel 300 oldalon. Minden fajta ülőbútor családban találunk új termékeket, ezek dizájnja megfelel a legújabb trendeknek. Így a dolgozói, vezetői és tárgyalószékek valamint a fotelek, kanapék világa is megújult. Újdonság az open space irodák berendezését szolgáló tárgyaló sarok, amely hangfogó kialakítású, magas háttámlájú fotelek és díványok elegye, amely akár a telefonálás vágyott magányát is meg tudja teremteni.
 

C-SS - azaz Citterio Sound System

Ma nyitotta meg kapuit az Orgatec, az év legnagyobb irodabútor kiállítása Kölnben.
A legjelentősebb gyártók itt vonultatják fel friss fejlesztéseiket és próbálnak egymás fölé kerekedni újdonságaikkal. Mindenkinek van valami a tarsolyában, amivel igyekszik elkápráztatni a közönséget és a konkurenciát. Az általunk képviselt cégek is jelen vannak a kiállításon, közülük most a Citterio egyik újdonságát mutatjuk be.
 

A C-SS valójában egy modul rendszerű hangelnyelő kabin, amelyet a legkorszerűbb hangelnyelő építőelemekből állíthatunk össze tetszőleges méretben és különféle nyílászárókkal. A funkciónak megfelelő berendezési tárgyakkal tárgyaló, internet pont, telefon- vagy video konferencia terem, pihenő sarok vagy oktató terem céljára is kialakítható.

40 éves a MILANI

A „legszebb férfikorba" lépett a MILANI, cégünk legkedveltebb olasz székgyártója. Ülőbútoraikat már mi is évek óta forgalmazzuk Magyarországon – vevőink nagy megelégedésére.
A Rino  és Luigina Milani által alapított kézműves családi vállalkozás mára a három leánygyermek kezében az olasz határokon túl is ismert, jó hírű, minősített középvállalattá fejlődött.  
Az évforduló alkalmából készült kis filmen nyomon követhető a cég fejlődése a kezdetektől napjainkig. 

Végre egy jó hír a kispénzű, de igényes vevők számára is

Az Arteco cég PREMIUM bútorcsaládjának frissítése folytán már 2,5 cm vastag asztallapokkal, kétféle új lábszerkezettel, számos új formával és megújult színvilággal rukkolt elő. Mindezek a változások a korábbi előnyök – minimális formaldehid kibocsátás, rövid (1-2 hetes) szállítási határidők, 5 év garancia és alacsony árszint - megtartása mellett történtek. Így méltán számítunk az alsó középkategóriás olasz irodabútorokat kedvelő vevőkörünk fokozott érdeklődésére.

IVM - Dubai

Az F-STUDIO Kft. által Magyarországon képviselt olasz irodabútor gyártó cég az IVM legfrissebb külföldi referencia-munkájáról készült film bemutatja az impozáns új irodát, amelyben minden berendezési tárgyat – íróasztalokat, ülőbútorokat, üvegfalakat - az IVM szállított az ottani helyi képviseletén keresztül.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hírek csatornájára