Termékek

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/web/f-studio.hu/www/f-studio.hu/includes/menu.inc 569 sor).
CITTERIO termékek
ESTEL termékek
MILANI termékek
ARTECO termékek
FREZZA termékek
IVM termékek

A termékek felölelik az irodai berendezések és közületi bútorok teljes választékát a klasszikus vezetői és dolgozói bútoroktól és székektől kezdve a korszerű adat- és irattárolási rendszereken keresztül a térelválasztó szerelt falakig.

Üvegfalak vonatkozásában a CITTERIO céget képviseljük, amely a Milano környéki vezető belsőépítészeti cégeket tömörítő MOLTENI Group tagja. A beépítést követően többször is átszerelhető beltéri üvegfalak teljes palettáját gyártják – így egy- és kétrétegű üvegfalakat, szekrényfalakat, valamint hangelnyelő fülkéket.

Irodabútorokban a FREZZA, az ARTECO és az IVM termékeit ajánljuk. A letisztult vonalvezetés, a jó kombinálhatóság jellemzi mindegyiket.

Ülőbútorok közül a MILANI forgószékeit, tárgyalószékeit és a közösségi terekbe való ülőbútorait kínáljuk 5 éves garanciát vállalva.

S mindez egy helyen megtalálható az ESTEL választékában, a legfrissebb dizájnt nyújtva és magas színvonalon.