Ha üvegfalak, akkor CITTERIO! Miért?

2013 közepéig Európa egyik leghíresebb üvegfal gyártójának a FARAM Spa-nak az üvegfalait forgalmaztuk. Esztétikában verhetetlen, minőségben kiváló termékei Olaszországon kívül elsősorban Nagy-Britanniában, Franciaországban, Oroszországban, de szinte minden európai és tengeren túli országban is elismerést vívtak ki. A válság azonban a FARAM-ot is térdre kényszerítette, így a több mint 20 éves tapasztalatunkkal nekünk is új gyártó partnerek után kellett néznünk.
 
Az addig kivívott presztízs megkövetelte, hogy a legjobbak közül válasszunk. A választás legfontosabb kritériuma a minőség, az esztétika és az elfogadható ár mellett a termékösszetétel megfelelően széles választéka volt. Az egy- és kétrétegű üvegfalak mellett a szerelt falakba integrálható szekrényeknek és más, a magas hanggátlási igényeket kielégítő termékeknek is szerepelnie kellett a kínálatban.
Mindezeknek a feltételeknek a CITTERIO megfelelt, sőt, ezek az üvegfalak még azokat az apró tökéletlenségeket is nélkülözik, amelyeket az elmúlt években más gyártók falainál megtapasztaltunk.

 

 

 

 

  • Az egyrétegű BASIC üvegfalak stabilitása a legszigorúbb igényeket is kielégíti. Ez az üvegtáblák és az aluprofilok közötti speciális rögzítésnek köszönhető.

    basic üvegfalak

  • Az üvegfalakba keret nélküli és keretes üvegajtó, valamint tömör és üveg tolóajtó is beépíthető. A kétrétegű falba igény szerint duplaüveges ajtó is tervezhető.

    üvegfalak üvegajtókkal

  • A CITTERIO üvegfalak specialitása a „láthatatlan ajtópánt”, amely -  még a 3 m magas üvegajtók esetében is - kivételes esztétikummal ajándékozza meg a falat.

                                  citterio üvegfalak             citterio üvegfal    

                                  vision falak             kétrétegű vision falak    
 
Minket mindezek meggyőztek.
Reméljük, hogy Önök is elfogadják majd a választásunkat, ha alkalmuk lesz személyesen is meggyőződni minőségi üvegfalaink előnyeiről.
Várjuk megkeresésüket.

Témakör: